Loading. Please wait.

Blog 150 Psalms


Opnames en teksten 150 Psalms

september 8, 2017 by admin0
150Psalms-NKK-.LowRes.-©FoppeSchut-_FPS6359-_1-1200x800.jpg

Tijdens 150 Psalms in Utrecht verzorgde De Balie inleidingen voor de concerten door Oek de Jong, Désanne van Brederode en Ramsey Nasr. Deze overpeinzingen gaven een prikkelende gedachte mee die de bezoeker op een andere manier naar de concerten liet luisteren. Heeft u deze inleidingen gemist of wilt u ze nog eens terug lezen? De Balie heeft de inleidingen verzameld en gepubliceerd op hun website. De overpeinzingen van Ramsey Nasr worden hier, indien beschikbaar, ook toegevoegd.

Wilt u op andere manieren nagenieten van 150 Psalms? De tv-zender Parmando24Culture heeft een videoregistratie gemaakt van de concerten die in de komende maanden wordt uitgezonden.

Daarnaast zijn alle concerten opgenomen door Radio 4. Deze opnames komen de rest van het jaar aan bod in de programma’s Musica Religiosa op zaterdagochtend en Tussen Hemel en Aarde op zondagochtend.

Tenslotte is het nog mogelijk om het programmaboek van 150 Psalms, dat tijdens het festival diende als programmaoverzicht, te bestellen via onze webshop.

admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *